header

Lidt om mig
Jeg bor i Langebæk – en lille landsby på Sydsjælland – i et lyserødt bondehus med stråtag fra 1873. Her bor jeg sammen med min mand og mine tre piger. Så vi har masser af plads sammen med vores tre katte og to skægagamer.

Jeg har boet på Sydsjælland i 17 år. Før da har jeg boet i både København og New York. Jeg har en fortid som skuespiller og pædagog, men har, siden jeg fik min første datter for 20 år siden, interesseret mig for alternativ behandling.

Min datter blev født med nogle udfordringer, som den etablerede verden ikke kunne hjælpe os med. Så vi gik til det alternative og fik her hjælp til min datter – og min interesse var vakt.

Jeg uddannede mig derfor til transformations-kinesiolog og senere til Kranio Sakral-terapeut og har siden 2001 haft egen klinik. Jeg har et ønske om at få den etablerede og den alternative verden til at arbejde sammen og tager jævnligt nye kurser, da jeg ikke mener, at man nogensinde bliver færdig med at udvikle sig.

Jeg interesserer mig for spiritualitet, meditation, yoga, motion, sund mad og glade mennesker. Mine forbilleder er Dalai Lama og Moder Natur.

 

     
bund